Patientudsagn

Jeg fik synet tilbage

Mit syn var blevet tiltagende dårligt i løbet af tre måneder, jeg kunne kun læse de store overskrifter i avisen og ikke længere køre bil. Besøget hos øjenlægen var meget nedslående: Jeg havde kun 32 % syn tilbage, og jeg kunne forvente i løbet af kort tid at blive næsten blind. Jeg fik diagnosen AMD, Aldersbetinget Macula Degeneration. Jeg var meget ked af det.
Min datter undersøgte alternative behandlingsmuligheder og fandt frem til Birthe Svendsens akupunkturklinik i Vejle. Jeg startede med 2 behandlinger om dagen i 12 hverdage i træk. De sidste dage kørte jeg selv dertil og i pausen læste jeg i de blade og pjecer, som Birthe har i klinikken. Jeg var en meget glad mand, det har på alle måder været en god oplevelse.
Efterfølgende besøg hos øjenlægen var samstemmende: første gang var synet bedret til 80 % og sidste gang til 100 %.
Nu fortsætter jeg en gang om måneden for at bevare det gode resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale andre med AMD at få behandling hos Birthe i Vejle.
– Svend Møller, 88 år, Horsens.

Migræne

Jeg havde i årevis lidt af migræne, det påvirkede min dagligdag meget betydeligt og gjorde det svært at planlægge at skulle lave nogle aktiviteter eller besøg.
Jeg fik kontakt med Birthe Svendsen og fik behandlinger 2 gange om ugen i 5 uger, og nu har jeg ikke længere problemer med migræne eller hovedpine. Det er en fantastisk lettelse og øger min livskvalitet betydeligt, – det har ændret mit liv.
Jeg er meget taknemmelig for dette og kan varmt anbefale at få hjælp til dette problem af Birthe.
– Tove Mikkelsen’

Smerter i skuldre og albue

I mange år led jeg af smerter i skulderne og albuen. Jeg var nød til at tage smertestillende næsten hver dag. Fik 2 gange blokader hos lægen og på sygehus. Efter 2-3 behandlinger hos Birthe er smerterne forsvundet. Det er ca. 6 måneder at jeg er smertefri. Takker Birthe for de gode behand­­linger.
Souri Tehran

Stoppede med at ryge

Jeg kontaktede Birthe for at få hjælp til at stoppe med at ryge. Jeg fik akupunktur og lærte en let bankeøvelse, som jeg kunne bruge, når trangen til at ryge kom.
Jeg følte mig rigtig godt til pas efter behandlingen, men i starten kom trangen jævnligt. Når jeg lavede den lille øvelse, som Birthe havde lært mig, så fortog trangen. Nu bruger jeg det kun sjældent. Det har været meget lettere end jeg forestillede mig, og nu mere end et røgfrit år senere er jeg så glad for, at jeg stoppede.
Tak fra Cice

Mit største ønske blev opfyldt

I en alder af 45 år var det ikke nemt at blive gravid. Vi havde forsøgt i flere år og kunne ikke længere få hjælp til at blive gravid i et offentlige system
Jeg kontaktede Birthe. Og tusind tak fordi du troede på det, støttede mig og hjalp mig til at blive gravid. Med laser og akupunktur lykkedes det mest fantastiske. Jeg kan kun opfordre andre, der ønsker barn, at få støtte og hjælp hos Birthe.
Den taknemmelige, Bettina

Smertehelvede forsvandt

Lisbeth Ringsted skriver:
Jeg har haft smerter i alle mine led gennem 15-20 år, har afprøvet mange forskellige smertestillende tabletter, desuden Ingefær og gurkemeje, hvilket viste sig at være bedre end de kemiske præparater. Jeg har dog aldrig været smertefri. Når man altid har ondt, kommer der et tidspunkt, hvor man søger efter alt, der kan give lindring, også i det alternative. Min ældste datter havde været til akupunktur, og havde hjulpet hende med hendes træthed, eksem og fertilitet. Jeg ville også prøve, om det kunne hjælpe på mine smerter, min angst, tankemylder og svære overgangsalder.

Jeg har altid været god til at mærke min krop og hvordan den reagerer på forskellige ting, jeg har forsøgt for at få smerterne væk. Men akupunkturen hjalp mig helt vildt godt, selvom jeg ikke regnede med, at akupunktur kunne hjælpe på min angst og følelse af at være fortabt. Selv min overgangsalder blev betydelig mildnet. Min uro i benene har det sandelig også hjulpet på. Jeg føler, jeg har fået mit gode liv tilbage, er mig selv som for 20 år siden. Min krop og psyke har været på optur, siden jeg startede med akupunkturen hos Birthe. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år. Og alt det er sket efter kun 4 behandlinger.

Min angst forsvandt

Som ung oplevede jeg forskellige former for angst. I forbindelse med, at jeg skulle sidde bag på min kærestes motorcykel, kom følelsen snigende igen.
Jeg forsøgte derfor TFT, og det var helt fantastisk. Efter blot en session, fandt jeg sammen med Birthe roden til angstens oprindelse og nu nyder jeg at køre ture med kæresten. Kan varmt anbefales.
– Nelly

Gentagne infektioner

Min lille søn på 16 måneder kunne bare ikke komme rigtig ovenpå og den ene feberperiode afløste den næste. Jeg blev anbefalet at kontakte Birthe, som også er sundhedsplejerske, og efter bare en behandling med få nåle, som han end ikke registrerede, hurtigt ind og ud blev var min lille Jonas frisk og har ikke siden haft infektioner. Det er nu tre måneder siden. Hold da op en lettelse det er for hele familien. Tak for det. Jeg kan varmt anbefale forældre at lade Birthe behandle dit barn.
– Hilsen Louise Larsen

Graviditetsgener, slimhinder og amning

Jeg havde i graviditeten kontaktet Birthe med graviditetsgener bl.a. kvalme med rigtig godt resultat. Det var derfor oplagt, da min søn var en sulten dreng, og det kneb at mætte ham med min brystmælk at kontakte Birthe igen. Særligt i perioder med lidt søvn var det et problem. Birthe gav mig akupunktur, og som erfaren sundhedsplejerske vejledte hun mig omkring amningen. Jeg følte mig i trygge hænder. Umiddelbart efter behandlingen blev jeg meget træt og nuppede en middagslur sammen med sønnike. Da jeg vågnede igen, var der ualmindelig meget mælk. Jeg fulgte de gode råd om amningen, og det har bare fungeret siden.

Jeg havde også problem med tørre slimhinder efter fødslen, havde svært ved ligesom at blive mig selv igen, hormonelt og følelsesmæssigt. Så jeg kontaktede igen Birthe, og efter en enkelt behandling fik jeg det meget bedre, det var som om jeg ”fandt mig selv” igen. Jeg kan på det varmeste anbefale at få akupunkturbehandlinger for gener i graviditeten og til de problemstillinger, der dukker op i barselsperioden. Det giver meget mere overskud til at være en god mor.
Mathilde Dahl

Brandsår af 3. grad

Jeg havde fået et brandsår af 3. grad, 4 cm lang og 2 cm bred. Hos lægen fik jeg at vide, at healingen ville tage mindst ½ år. I forbindelse med en akupunkturbehandling tilbød Birthe at heale brandsåret med laserbehandling. Efter 2½ måned var brandsåret helt lukket, og da jeg viste lægen resultatet, var han så imponeret over, hvor fint det så ud, at han spurgte efter, hvilken alternativ behandling jeg havde benyttet mig af. Jeg anbefaler gerne Birthes professionelle baggrund og den forståelse af sygdomme hun i sine behandlinger støtter sig til.

– Peter Rubæk

Øjenforkalkninger

Det er nu 4 år siden jeg fik konstateret AMD. Mit syn var under 50% på højre og 95% på venstre. Det har været et stort problem at genkende ansigter samt at læse under dårlig belysning.
Jeg har nu været i akupunkturbehandling hos Birthe Svendsen og har fået ca. 30 behandlinger. Allerede efter 15 behandlinger var der forbedringer. Nu hvor de 30 behandlinger er slut, kan jeg læse alm- skrifttyper og føler meget større sikkerhed når jeg kører bil. Jeg er 78 år og bruger kun briller, når jeg læser eller kører bil.  Har man disse øjenproblemer kan jeg anbefale, at man prøver at komme i behandling hos Birthe Svendsen i Vejle.

Knud Mortensen

Mange smerter forsvandt – humøret vendte tilbage

Jeg har haft mange smerter i ryggen, i mange år, jeg har ikke kunne lave det jeg gerne ville. Jeg har også haft ondt i min arm og min nakke. Det gjorde at jeg ikke kunne køre bil. Efter besøg hos en masse læger hvor jeg kun fik en masse piller. Jeg blev meget sløv af al den medicin, og hjalp ikke på smerterne. Heldigvis fik jeg af nogle af mine venner anbefalet Birthe Svendsen.
Jeg tog ned til Birthe og efter 5 behandlinger kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Smerterne i min ryg er væk, jeg har ikke mere ondt i armene og jeg kan køre bil og dreje hovedet uden smerter!
Det har også hjulpet på så meget andet. Nu kan jeg køre mine drenge til fodbold og se dem spille, jeg kan gøre rent og lave mad derhjemme. Det har haft en enorm virkning på mit humør, det fortæller min familie mig også. Vi er alle sammen blevet mere glade. Før blev jeg sur og stresset over små ting. Ikke nok med at Birthe er en fantastisk akupunktør, hun er også et fantastisk menneske, og jeg anbefaler alle med smerter i kroppen at tage hen til Birthe.
Memlije

”Let i balance” er lige det rette ord.

Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke dannede mælk nok til min smukke lille dreng. Birthe er sindssygt dygtig og er meget behagelig at være i selskab med. Birthe har et hjerte af guld og giver sig virkelig tid til sine “patienter”. Rolig og dejlig atmosfære at være i og behandling der virkelig giver pote. Mange tak.
Vinnie ??

Kronisk blærebetændelse

Jeg har i mange år døjet med blærebetændelse. Jeg fik forskellige medicinske præparater i 9-10 måneder om året. Lægerne vidste ikke, hvad de skulle gøre andet end at skifte præparat, når det ikke længere virkede. Så fik jeg nogle behandlinger hos Birthe, og jeg har ikke fået medicin i over et år nu. I dag er jeg en af dem, der varmt kan anbefale akupunktur, fordi det har virket så godt på mig.
Maia El-Said

AMD – også kaldet Øjenforkalkning

Mit syn har igennem de seneste år været stærkt aftagende p.g.a. AMD (aldersbetinget macula degeneration – af nogle kaldet øjenforkalkning). For få år siden måtte jeg ophøre med at køre bil omtrent samtidig med aviser og bøger blev ulæselige. Min skelneevne blev elendig, og det gjaldt både genstande og mennesker. Hørte først for nylig om akupunktur som en behandlingsmulighed ved AMD. Jeg startede for kort tid siden med denne behandlingsform hos og ved Birthe Svendsen i Vejle.

Efter blot de ti første behandlinger bedredes mit syn ganske markant, og jeg kunne begynde at skelne genstande og personer. Jeg fortsætter naturligvis med denne lovende behandling, som den praktiseres af Birthe Svendsen i Vejle. Kan oplyse at op til 90 procent af AMD øjenpatienter, der får akupunktur har lidt til megen gavn af denne behandling. Som i øvrigt er uden bivirkninger. Tyske øjenlæger tilbyder deres AMD patienter denne behandlingsform.

Poul Stadil, Speciallæge

Hold i ryggen

Jeg kom forbi med hold i ryggen, fik en tid samme dag. Rigtig god behandling, dejlig atmosfære og bedst af alt: jeg kunne gå oprejst derfra. Tusind tak Birthe
Kenneth

Blodprop i øjet og svækkelse

Mine forældre var på besøg fra Kosovo. De havde længe skrantet, og min mor havde fået en blodprop i øjet, som gjorde hende næsten blind på øjet. Efter bare få behandlinger hos Birthe, var synet næsten normalt og generelt havde de det begge meget bedre. Så jeg kan på det varmeste anbefale Birthe.
Memlije

Mange psykiske og fysiske problemer er nu fortid

Jeg hører ikke til de personer, der tror på mirakler og når det kommer til alternativ behandling, har jeg en sund skepsis. Jeg har en lang sygehistorie. I dag er jeg 36 år, har 4 indlæggelser på psykiatrisk afdeling bag mig, har haft et hårdt liv med ond i sjælen. Stress og udbrændthed. Jeg henvendte mig i 2013 til Birthe, og det skulle hurtigt vise sig, at Birthe vidste meget mere end andre behandlere, som jeg har støt på gennem tiden. Min stress og depression er nu væk, mit tarmsystem er kommet i orden og min migræne er stort set væk. Birthe har brugt akupunktur, laser, cupping og healing som metoder, og jeg er for første gang i mit liv rodfæstet, har fået jordforbindelse, og det er helt utroligt. Jeg føler mig stærkere og gladere, livet føles ikke længere håbløst.
Jeg er så glad for, at jeg har taget ansvar for mit eget liv, og håber at blive en patriot for andre med svære livsbetingelser. Tak for din fantastiske hjælp, Birthe. Endelig kan jeg se klart. ”I can see clearly now the rain has stopped, it´s gonna be a bright sunshiny day”. Hvor er det fantastisk, hvor mange muligheder vi har, hvis vi tør bede og række ud efter hjælpen. Jeg er ikke blevet rask, men jeg har nu en måde at leve med min psyke på og fået et bedre liv med flere muligheder, end der stod skrevet i mine kort.
Cecilie Brødløs, 36 år.

Stofskifte og Influenza

Det var en befrielse at få akupunktur og laser af Birthe efter at have været syg af influenza med hoste og absolut ingen energi i mere end 2 uger. Da jeg samtidig havde fået konstateret lavt stofskifte tog Birthe også højde for dette i behandlingerne. Allerede efter 1. behandling kunne jeg på alle fronter registrere en mærkbar bedring i mit energiniveau, og efter få behandlinger var jeg ovenpå efter influenzaen. Jeg er ligeledes ved at få elimineret symptomerne på det lave stofskifte og fungerer nu mærkbart bedre i dagligdagen. Flere og flere får konstateret for lavt stofskifte og jeg kan kun varmt anbefale at opsøge Birthe for at få hjælp – du kan kun få det bedre af det.
Søs Emilea

Knæ – og akupunktur

I over et år fik jeg ondt i knæet, når jeg løb. Lægerne bad mig holde det i ro. Efterhånden blev jeg utålmodig. Jeg fik chokbølgebehandlinger og akupunktur hos Birthe nogle gange. Nu løber jeg helt uden smerter. Jeg fortryder kun, at jeg var ikke gået til Birthe noget tidligere.

Jeppe Dahl

Gigt og Kuskefingre

Jeg har i ca. 10 år haft gigt i andet led på fingrene, og holdt det ned med Glucosamin. For et års tid siden begyndte jeg at få ”kuskefingere” startende med at lillefingrene bøjede indad. Det fører ofte nedsat bevægelighed eller til operationer. Efter gentagne behandling af Birthe er venstre hånd helt tilbage til normal og på højre hånd er lillefingeren på vej. Hvis der går mere en 2 måneder imellem behandling bliver det værre, så jeg glæder mig hver gang til en behandling. Det er en rigtig dejlig sideeffekt, at samtidigt med behandlingen af kuskefingrene er gigten i fingrene forsvundet, og jeg er holdt op med Glucosamin behandling af dem.
Asbjørn Andersen

Forkølelse

I oktober 2012 behandlede Birthe Svendsen mig med akupunktur med stor succes. Jeg vågnede op med stærk forkølelse og feber og skulle til en rund fødselsdag, som jeg havde glædet mig til. Birthe satte nåle i mig og efter en times behandling kunne jeg tage til fødselsdagsfest uden snotnæse, hosten og feber. Det skal tilføjes, at jeg heller ikke fik tilbagefald, så jeg fik et rigtig godt indtryk af, hvad akupunktur og Birthe kan hjælpe med!
Ellen Farr

Forvredet fod

Jeg var virkelig på den! Under mit besøg i Danmark vred jeg om på min fod og kunne dårligt gå. Jeg skulle efter få dage tilbage til London, hvor jeg skulle være danser på en forestilling, så gode råd var dyre! Af venner blev jeg anbefalet Birthe, og jeg tog kontakt. Jeg kunne heldigvis komme til samme dag. Efter bare 2 behandlinger kunne jeg danse ud af klinikken. Jeg kan på det varmeste anbefale Birthe til behandling af sportsskader.
Christian From, professionel danser

Overanstrengt skulder, arm og nakke

Efter få behandlinger har jeg det nu helt godt igen. Mange tak Birthe.
Mogens

Søsyge – væk på få minutter

På en sejltur i forbindelse med uddannelse, som Birthe også deltog i, blev jeg ramt af søsyge. Tankefeltterapi hjalp med at reducere ubehaget fra 7 til 4 på en skala fra 0-10. Birthe blev hidkaldt. Lynhurtig behandling med bare to nåle i pegefinger og håndled gav øjeblikkelig virkning og ubehaget forsvandt fuldstændigt. Tusind tak Birthe
Lotte Olesen

Velvære så det batter

Ansigtsmaske med perlemor og en universalbehandling med akupunktur – med afslappende musik til – det er som at komme i himlen, kan varmt anbefales.
Kathrine Staffeldt

Borrelia symptomer forsvinder som dug for solen

Jeg har i mange år nogle symptomer hængene som holdte mig fra at fuldstændig være med i livet igen. Det var trist og frustrerende. Men, efter et par behandlinger med Birthe klarede mine symptomer op! havde ingen stor håb om at Let i Balance behandlingerne skulle virke da jeg valgte at prøve det, for efter så lang sygdom har man prøvet meget som ikke virker. Men det gjorde de, bedre end noget andet jeg har prøvet – og det var hurtigt og uden nogle negative bivirkninger, tvert imod, jeg fik extra energi af det i tillæg. Det er nu flere måneder siden jeg fik min første behandling, og med en håndfuld efterfølgende behandlinger efter behov, som er sjældnere og sjældnere, er jeg i top form. Jeg er lykkelig!! Tusind tak Birthe!! Jeg syntes også at det var meget positivt at Birthe har den grundige medicinske baggrund som hun har, det var både betryggende og gjorde oplevelsen extra lærerig.

Tina Rubæk