Specialbehandlinger

Akupunktur til Børn

Børn har et meget dynamisk energisystem og man kan derfor med få midler hjælpe børn med mange forskellige lidelser. Mindre børn har ofte mange infektioner, hvilket påvirker barnet og hele familiens trivsel. Det kan være eksem, søvnbesvær, kolik og fordøjelsesproblemer. For lidt større børn kan det også handle om angst, ADHD, sengevædning, allergi mm.

Jeg har stor erfaring med børn bl.a. gennem mit mange årige arbejde som sundhedsplejerske. Jeg behandler med små sterile nåle, laser pen, magnet kugler og tankefeltterapi/ engleterapi afhængig af barnets alder og problemstilling. Behandlingen er stort set smertefri. Blot mor eller far er trygge, vil barnet også være det.

Gentagne infektioner
Min lille søn på 16 måneder kunne bare ikke komme…
Læs mere »

Fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling med akupunktur og laser

Mange har problemer med at blive gravide. Det giver frustration og stress, som påvirker kroppen i negativ retning. Årsagerne til infertilitet kan være mange, og kan ligge både hos manden og kvinden. Jeg tilbyder fertilitetsbehandling med akupunktur, laser og vejledning omkring livsførelse.

I de senere år er der kommet øget fokus på akupunktur og mulighederne for graviditet hos ellers barnløse par, og der er i den omfattende forskning tydelige tegn på, at akupunktur har en meget positiv virkning på at genskabe en balance i kroppen, og derved øge mulighederne for et positivt resultat, både med og uden kombination med en lægelig fertilitetsbehandling.

Der er lavet studier, hvor fertilitet hos kvinder bare med laserbehandling øges med over 50% ved stimulering af æggestokke og livmoder.

Behandlingen ligger i øget energigennemstrømning af æggestokke og livmoder, påvirkning af nervesystemet, dæmpning af stress og angst og sandsynligvis også ved påvirkning af hypofysens overordnede hormonproduktion.

Sådan foregår fertilitetsbehandling for kvinder

Fertilitetsbehandling med akupunktur og laser for kvinder tilpasses individuelle behov. Akupunkturen afstresser og afbalancerer kroppen, og stimulerer kønsorganerne og hormoncentret i hjernen. Behandlingen foregår ofte mellem sidste menstruation og tidspunkt for start af ægløsningen.

Kvinder der har svært ved at blive gravide, får stimuleret kroppen, så den har bedre mulighed for at producere æg og tage imod fostre. Behandlingen er også for kvinder, som har svært ved at holde på fosteret, og som derved har oplevet spontan abort.

Hvis der ikke opnås graviditet efter den første periode kan behandlingen gentages 1 gang om måneden, indtil der er opnået graviditet.

Mænd kan også få behandling mod barnløshed

Ved fertilitetsbehandling til mænd afbalanceres og afstresses kroppen generelt, og derved optimeres energien i kønsorganerne. Det er muligt at forbedre mænds sædkvalitet meget betydeligt med akupunktur og kosttilskud mm.

Laserbehandling på mandens pung optimerer også sædkvaliteten.

Mit største ønske blev opfyldt
I en alder af 45 år var det ikke nemt…
Læs mere »

Graviditetsgener og barsel

Kvalme og træthed er ofte de første symptomer, der opleves i forbindelse med graviditeten. Graviditetsgenerne kan blive så voldsomme, at den gravide taber sig og almentilstanden påvirkes i alvorlig grad. Mod kvalme og opkastning kan akupunktur have en meget gavnlig effekt.

Senere i graviditeten oplever mange lændesmerter, som kan skyldes en ømhed i bækkenet eller bækkenløsning. Mange udvikler carpaltunnel-syndrom, som forårsager smerter i hænderne og derved påvirker søvnen og almen vellet.​ Tendens til vædskeophobning og derved stigning i blodtryk kan også afhjælpes med akupunktur.

Har du tidligere født ved igangsættelse eller gået over tid, så kan jeg hjælpe med modning op til fødslen, hvilket øger chancerne for en normal fødsel. Modningen foregår via akupunkturbehandling, som bl.a. gør at smerten bliver reduceret væsentligt.

I graviditeten er mor og barn èt, hvor moderens tanker og psykiske velbefindende påvirker fosteret. I kinesisk medicin mener man, at stress og psykisk belastning hos moderen kan være medvirkende til bl.a. kolik og astma.

Man kan berolige og harmonisere mor og barn ved akupunktur, hvorved barnet efter fødslen bliver mere roligt og harmonisk.​

Graviditetsgener, slimhinder og amning
Jeg havde i graviditeten kontaktet Birthe med graviditetsgener bl.a. kvalme…
Læs mere »

Immunforsvaret

Et stærkt immunforsvar er guld værd, når man skal beskytte sig mod at mikroorganismer som bakterier, virus, svampe og cancerceller invaderer kroppen.

Akupunktur og laserbehandling hjælper med at styrke forsvaret. Men det er også vigtigt, at kroppen har de vitaminer og sporstoffer, som er dens byggeklodser. Dette kan jeg være behjælpelig med at afdække og vejlede omkring.

Forkølelse
I oktober 2012 behandlede Birthe Svendsen mig med akupunktur med…
Læs mere »
Stofskifte og Influenza
Det var en befrielse at få akupunktur og laser af…
Læs mere »

Årstidsregulering

Fire gange om året ændrer energien i kroppen sig, for at være så stærk som muligt og derved undgå mikroorganismers indtrængen i kroppen. Det følger solhverv 21. marts, 23 juni, 21. september og 21. december. Man kan behandle kroppen indtil 8-10 dage på hver side af datoen.

Derved styrkes henholdsvis lever-, hjerte-, lunge- og nyremeridianerne. De har behov for at være stærke på forskellige tidspunkter af året for at minimere ondt i hals, forkølelse, influenza, lungebetændelse mm.

Mange folk som ønsker at holde deres krop i en optimal tilstand kommer på disse tidspunkter for at forebygge sygdomme.

Egentlig var akupunkturens udgangspunkt at holde krop og sind i god stand for at undgå sygdomme. Derfor kan jeg varmt anbefale ellers raske folk at få denne behandling. Jeg sørger også selv for at jeg og mine nærmeste for at får denne behandling.

Rygestop

Hvordan behandler jeg rygestop?

Jeg sætter nåle i ørerne og i kroppen. Det hjælper kroppen til at mindske stress (det er en stress situation for kroppen pludselig at mangle nikotinen) Det hæver stemningslejet. Tobak har en let antidepressiv virkning og den fjernes, hvorfor man kan blive sur og gnaven, når man stopper. Mindsker abstinenser.

Kroppen afbalanceres, så den er i en bedst mulig tilstand. Nogle nåle i ørerne bliver siddende i 8-10 dage. Derudover lærer jeg dig en lille øvelse, som du kan lave hjemme, når trangen melder sig. Vi snakker om dine vaner omkring rygetidspunkter.

Motivation

Er MEGET vigtig, du skal ville det, så kan jeg støtte på forskellig vis, men jeg kan ikke holde cigaretterne væk fra dig.

Rygning før behandling

bedste resultat opnås, hvis man ikke har røget den dag, hvor man kommer til behandling.

Stoppede med at ryge
Jeg kontaktede Birthe for at få hjælp til at stoppe…
Læs mere »

Stress

Stress i kortere tid er helt naturligt og belaster ikke kroppen som sådan.

Problemet er længerevarende stress, ofte med flere forskellige tilgrundliggende årsager, så går det ud over kroppen og skaber ubalancer, der kan påvirke søvn, koncentration, hukommelse, angst, mentalt sænket stemningsleje, men også maveproblemer med ændret afføringsmønster, menstruationsforstyrrelser og tappe kroppen for energi.

Dette har jeg prøvet på egen hånd, hvor det var akupunktur, der fik min krop og psyke tilbage på sporet. Det betyder også, at man må se på sit liv på en anden måde, for ikke at glide tilbage i den belastende tilstand for kroppen. Det kan også være kost og kosttilskud, som skal supplere den optimale tilstand igen.

Ved at genskabe balancen i meridianerne, forbedre søvnen, reducere angst mm, kan man på utrolig vis reducere stressen i krop og sind.

Øjenbehandling

Øjenbehandling med AcuNova er en forholdsvis ny og revolutionerende måde at behandle øjensygdomme og mange andre sygdomme/lidelser. Akupunkturmetoden er opfundet af danskeren John Boel, og han har været min lærermester. Metoden er nu udbredt til mange lande i verden, også i Kina.

Hvordan foregår en behandling?

En øjenbehandling begynder med en samtale, hvor jeg spørger ind til sygdomsforløbet, evt. tidligere behandlinger, udtalelser/diagnose fra øjenlæge osv. Derefter foretages en synstest, først uden derefter med briller. Herefter begynder den egentlige behandling, hvor der sættes seks akupunkturnåle for hver behandling.

En øjenbehandling er meget intens, idet der de første 2 uger behandles to gange dagligt med ca. en times mellemrum. Hvis der er forbedringer, gives der den efterfølgende uge yderligere 2 behandlinger.

Efter hver uges behandling foretages en ny synstest, og resultaterne sammenlignes.

For at bevare det opnåede resultat, anbefales det at give behandling en gang om måneden, så længe man ønsker at bevare sit syn.

Ved øjenbehandlingen sættes nåle i hænder, fødder, knæ og i øjenbryn (ikke i øjnene).

Hvilke øjenlidelser kan behandles?

Mange såkaldte “uhelbredelige” øjenlidelser kan behandles med AcuNova med overraskende gode resultater. Undtagelse er dog skelen og nærsynethed. At behandle en lidelse er ikke nødvendigvis det samme som at helbrede, men betyder, at man som minimum kan stoppe forværring.

AMD – kaldes også øjenforkalkning, Aldersbetinget Makula Degeneratio. Mange tusinde mennesker i Danmark rammes hver år af denne sygdom, ca. hver 10. dansker over 60 år får konstateret AMD på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Man kender ikke årsagen til AMD, men man ved, at nedbrydningen af cellerne hænger sammen med vores alder. Der kan også være en sammenhæng mellem følelser og sygdomsudvikling. Her kan tankefeltterapi med succes helt eller delvist kan afhjælpe problemet.

Blodprop i øjet og svækkelse
Mine forældre var på besøg fra Kosovo. De havde længe…
Læs mere »
AMD – også kaldet Øjenforkalkning
Mit syn har igennem de seneste år været stærkt aftagende…
Læs mere »
Øjenforkalkninger
Det er nu 4 år siden jeg fik konstateret AMD.…
Læs mere »
Jeg fik synet tilbage
Mit syn var blevet tiltagende dårligt i løbet af tre…
Læs mere »