Lisbeth Ringsted skriver:
Jeg har haft smerter i alle mine led gennem 15-20 år, har afprøvet mange forskellige smertestillende tabletter, desuden Ingefær og gurkemeje, hvilket viste sig at være bedre end de kemiske præparater. Jeg har dog aldrig været smertefri.
Når man altid har ondt, kommer der et tidspunkt, hvor man søger efter alt, der kan give lindring, også i det alternative.
Min ældste datter havde været til akupunktur, og havde hjulpet hende med hendes træthed, eksem og fertilitet. Jeg ville også prøve, om det kunne hjælpe på mine smerter, min angst, tankemylder og svære overgangsalder.
Jeg har altid været god til at mærke min krop og hvordan den reagerer på forskellige ting, jeg har forsøgt for at få smerterne væk. Men akupunkturen hjalp mig helt vildt godt, selvom jeg ikke regnede med, at akupunktur kunne hjælpe på min angst og følelse af at være fortabt. Selv min overgangsalder blev betydelig mildnet. Min uro i benene har det sandelig også hjulpet på.
Jeg føler, jeg har fået mit gode liv tilbage, er mig selv som for 20 år siden. Min krop og psyke har været på optur, siden jeg startede med akupunkturen hos Birthe. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år. Og alt det er sket efter kun 4 behandlinger.